Rabattkort

 

Vi har tagit fram ett rabattkort som ger våra stamgäster en bonus

Sommaren är viktig för oss en stor del av vår omsättning kommer från sommargäster som kanske bara äter hos en eller ett par gånger per säsong. Nu vill vi erbjuda något utöver det vanliga till dig som bor i Strömstad med omnejd och som har möjlighet att äta lunch hos oss lite oftare. Med vårt klippkort får du var tionde lunch gratis 2019. Vi ser fram mot att ha dig som gäst lite oftare och detta är vårt sätt att ge dig extra motivation att besöka oss.

 

Kontakta oss på nätet så får du din bonuskod

Med hjälp av ett klassiskt “stämpelkort” håller vi reda på dina luncher. Kortet har 20 fält och när alla är ifyllda får du förutom en gratis lunch även ett nytt kort och extra bonus i form av ett erbjudande som vi håller hemligt tills vidare. Om du glömt att ta med dig kortet är det ingen fara, uppge din personliga bonuskod så håller vi reda på vårt erbjudande åt dig. Vi kommer också att ha särskilda erbjudanden och kampanjer för rabattkortsinnehavare i fiskaffären här på rökeriet.  
Som välkomstbonus bjuder vi på en läsk eller annan alkoholfri dryck i samband med att du utnyttjar vårt erbjudande för första gången.

Copyright © Rökeriet i Strömstad AB 2019